Geef jouw team op!
Beachvolleybal

Krijgen jullie geen genoeg van een potje volleyballen? Willen jullie je volleybalkracht meten met andere wijken, buurten of bedrijven? In het kader van het EK Beachvolleybal dat van 13 tot en met 16 augustus op het Marktplein plaats vindt, kun je met jouw team mee doen aan de GRAND finale beachvolleybal Apeldoorn op het Zomerfeest in Ugchelen op zondag 7 juli 2024! Iedereen kan mee doen op het zand van Ugchelen. De inzet is om tickets te winnen voor het Europees kampioenschap beachvolleybal op het Marktplein in augustus voor een wedstrijd waar een Nederlands team actief is.

Naast het toernooi zal de Volleybalbus aanwezig zijn. Test je slagkracht met een smashmeter, ga de uitdaging aan in de Volleybal hindernisbaan, kun jij de spelers van het Nederlands volleybalteam omver slaan? Voor de kleintjes is er een springkussen in de vorm van een volleybal en is er een klein volleybalveld aanwezig. 

De GRAND finale staat gepland op zondag 7 juli  bij voetbalvereniging Albatross. Wil jij met je buurt, wijk, vrienden, collega’s, bedrijf etc. een dagje plezier, en/of sportief beginnen aan de zomer meld je dan aan met minimaal 4 personen per team (inschrijving vanaf 14 jaar).

Aanmelden kan in het formulier hieronder, elke deelnemer ontvangt lunch en 2 consumptiemunten voor € 10,- per persoon. 

Sponsoren beachvolleybal 2024 zijn:

Zondag 7 juli vanaf 12.00 uur

*De kosten voor deelname zijn € 10,- per persoon met een minimum van 4 en een maximum van 6 deelnemers per team. 

Deelnemende teams krijgen:

N

Deelname

N

Lunch

N

2 consumpties

Belangrijk om te weten

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal de wedstrijdvorm King of the Court zijn. Dit betekent dat je veel aan spelen toekomt en snel moet doordraaien in een wedstrijd.

12:30 uur – opening
13:00 – 14:00 – volleybal king of the court – ronde 1
14:00 – 15:00 – demo en clinic (onder voorbehoud)
15:00 – 16:00 – volleybal king of the court – ronde 2
16:00 – 17:00 – demo en clinic (onder voorbehoud)
17:00 – 17:30 – volleybal king of the court – finale ronde  

klaar om sportief bezig te gaan?