Hard2Get

Maak je klaar voor een avond vol opwinding, overgave en ontlading, want Hard2Get is hier om je te laten dansen en rocken op hun unieke mix van Poppy, Blues en Ruige muziek. Deze vijf zeer getalenteerde jongens hebben ieder een eigen stijl, maar delen dezelfde passie voor muziek die je voelt tot in je botten!

Met hun tatoeages, satijnen bloesjes en highlights in het haar, belichaamt Hard2Get de perfecte mix van stijl en attitude. En hun shows? Die zijn werkelijk onvergetelijk. Verwacht hitjes die in je oren blijven hangen, special effects die je gezicht doen oplichten, en vijf jongemannen die je hart veroveren!

It’s never 2 Late 2 Party met Hard2Get op ons podium. Deze band laat je voelen wat echte muzikaliteit en plezier is, en dat is iets waar je nog lang over zult napraten. Dus maak je klaar om te dansen, te zingen en te rocken op de muziek van Hard2Get. Mis het niet en koop nu je tickets voor een avond vol spektakel en energie!

Hard2Get is bekend van The Voice of Holland waarin ze liedjes als “It’s My Life” so “Shut Up + Dance” and let me “Lose My Mind ten gehore brachten.