SUMMER KICK-OFF

90’s event 

2023

ALBATROSS TERREIN, UGCHELEN

30.06 en 01.07 2023

SUMMER KICK-OFF

90’s event 

2023

30.06 en 01.07 2023

Albatross terrein, Ugchelen

SUMMER KICK-OFF

90’s event 

2023

 

Albatross terrein, Ugchelen

30.06 en 01.07 2023

Programma 2023

Ben jij klaar voor wonderful days, een rainbow in the sky en no limits aan jouw partyweekend? Staan jouw Air Maxjes te trappelen onder in de kast? Oefen maar vast op jouw beste 90’s moves, want op 30 juni en 1 juli gaat het dak eraf! Twee dagen lang feest met de beste artiesten en bands, foodtrucks en de enige echte dorpenstrijd.

Scoor nu voordelig je early bird tickets!

VRIJDAGAVOND 30/06

Donderdagavond 4 juli

Themavond: Tropical Summer

Vrijdagavond 5 juli

DUNE

Special D

Legends

Dj Sander

Zaterdagavond 6 juli

DJ Chiel

Hard2get

Dj Jean

The Partysquad

Het Ultieme Tentfeest!

Hé, ben jij ready voor een onvergetelijke 90’s party? Kom dan naar 90’s Event Ugchelen! Wij bouwen de dikste tent waar jij helemaal los kunt gaan op de heetste 90’s tracks. Deze tent beschermt je tegen alle weersomstandigheden! Geen regen die jouw party kan verpesten. Dus, als jij van de 90’s houdt en een écht onvergetelijk feestje wilt meemaken, dan zien we jou op ons tentfeest!

Kom alvast in de stemming!

Mede mogelijk gemaakt door

Hoofdsponsor

AH Van den Heuvel

Sponsoren

Tickets

Vrijdag én zaterdag gaan de remmen los met vette artiesten en de beste coverbands. Een combiticket scoor je extra voordelig. Pro-tip: scoor ook alvast je munten en skip de rij!

Vrijdag 30/06

We gaan er in met een knaller, want op vrijdag gaan alle remmen los met Mental Theo, DJ Martijn en DJ act It all started in de nineties. Voor de snelle beslissers is er een beperkt aantal early Bird tickets verkrijgbaar.

€18

Zaterdag 01/07

Trommel je sterkste, slimste en meest fanatieke vrienden op en ga de strijd aan in de enige echte dorpenstrijd. Veel energie gebruikt? Die vul je smakelijk weer aan bij de verschillende food trucks. We sluiten de dag af met een knalparty met topband Hard2Get DJ Sander, DJ act It all started in de nineties en DJ Sander.

Let op: Tickets zijn voor het eindfeest ’s avonds. Voor de Dorpenstrijd dien je je apart aan te melden. 

€18

Combinatieticket (beide dagen)

Heb jij zo’n typisch geval van fomo? Wil je niks missen en ben je helemaal klaar om twee nachten achter elkaar door te knallen? Dan ga jij natuurlijk voor het combiticket. Hou je nog geld over voor een extra biertje ook.

€32