DJ JEan

DJ Jean is een naam die onuitwisbare sporen heeft achtergelaten in de nationale en internationale clubscene. Hij is bekend om zijn turntable skills en rebelse levensstijl, maar vooral als toegewijd artiest.

Jean heeft vele awards gewonnen, zoals de SENA Award (meest gedraaide artiest op de Nederlandse radio in een periode van 10 jaar) en verschillende awards voor ‘Beste DJ’. Daar bovenop ontving hij de prestigieuze SLAM FM Ouvre Award. Niet voor niets is hij de meest geboekte DJ ooit in Nederland!

Jean is de enige Nederlandse DJ die ruim 30 verzamel-cd’s heeft geproduceerd voor een totale verkoop zowel nationaal als internationaal van 500.000 cd’s! Door dit internationale succes draait Jean op bijna elke plek ter wereld platen! Meer dan 20 landen op talloze festivals en bij de meest vooraanstaande en bekende clubs! Op het feesteiland IBIZA speelde hij in alle grote clubs zoals Amnesia, Pacha en Privilige. Zijn thuisbasis blijft Nederland en dat zorgt ervoor dat zijn populariteit in zijn thuisland nog steeds zo groot is. De jongste en laatste generatie noemen DJ JEAN zelfs de grondlegger van de moderne house- en DJ-scene, oftewel GODFATHER OF HOUSE!  Met Jean aan het spelen is geen enkele dansvloer meer veilig, je kunt je maar beter voorbereiden op ROCK!!

DJ JEAN is bekend van de hits “The launch”,  “Every single day”, “Love comes home” en “U got my love”.