Programma 2024

Zomerfeest Ugchelen probeert ieder jaar een geweldig programma neer te zetten en ook voor 2024 staat er weer een mooi programma voor jong en oud. Bezoekers genieten van artiesten tijdens ons tentfeest, dorpen strijden tegen elkaar met de Highland games en daarnaast is er vertier voor kinderen, food-trucks en gezelligheid.

In het kortĀ 

Vrijdag 5 juli

Betaalde entree

Op vrijdag openen we het terrein om 18.00 uur en kunnen mensen genieten van de heerlijke hapjes van de foodtrucks, de sfeer op het terrein en vanaf 20.00 uur knalt het dak er af met onder andere Dune (hardcore vibes), Special D (come with me) en de top band Legends (onder ander bekend van Ranking the Talent).

Zaterdag 6 juli

Overdag gratis toegang, vanaf 20.00 uur betaalde entree

De middag start met de enige echte dorpenstrijd. Het terrein heeft activiteiten voor jong en oud, zoals springkussens, een bierproeverij en een kermis. Zaterdagavond schiet het tentfeest naar zijn top. Lekkere binnenkomer is DJ Chiel, daarna kun je meer power verwachten van Hard2Get (vorig jaar ook op ons event) en we gaan door met DJ Jean en The Party Squad.

Zondag 7 juli

Gratis entree

Zondag is voor iedereen bijkomen van de feestavonden en de dorpenstrijd. De bezoekers genieten van de activiteiten op het terrein onder het genot van een hapje en drankje, terwijl onze dj een chille festival sfeer neerzet. Op zondag wordt de dorpenstrijd arena gebruikt als demo-event waar EK beachvolleybal teams het tegen elkaar opnemen.

Vrijdagavond 5 juli

DUNE

Special D

Legends

DJ Sander

Zaterdagavond 6 juli

DJ Chiel

Hard2Get

DJ Jean

The Party Squad