THE PartySQUAD

DJ-formatie The Partysquad zijn al ruim tien jaar de architecten achter de Nederlandse eclectische scene.

Hun lange lijst van wereldwijde releases gaat terug tot 2009 op labels als Spinnin’ Records, Universal, Mad Decent en Dimmak en staat boordevol buitengewone collabs met onder meer Major Lazer, M.I.A. en Afrojack. En iedereen die iets van de Nederlandse hitlijsten weet, weet dat The Partysquad daar praktisch woont, met ruim veertien singles die de afgelopen vijftien jaar helemaal bovenaan de Top 40 staan.

Terwijl ze enkele van ’s werelds grootste genres combineerden tot een nieuwe golf die grenzen verlegde, namen revolutionaire nummers als ‘Original Don’, ‘Oh My’ en ‘Double Bubble Trouble’ al snel elke dansvloer, festival en radiostation over dat de mens kent. En hoewel het succes van hun releases uitmondde in wereldwijde optredens, is hun geheime wapen altijd hun energieke en zeer gewilde liveshow geweest. Tomorrowland, Glastonbury, Ultra en nog veel meer ervaren wat het beste omschreven kan worden als een vlekkeloze creatieve chaos.

Nadat ze hun puzzel geduldig stukje bij beetje in elkaar hebben gezet, is het tijd om je eindelijk het grotere plaatje te laten zien. De Partysquad maakt zich op en is klaar om te laten zien waar jullie allemaal op hebben gewacht.

THE Partysquad is bekend van de hits  “Helemaal naar de klote”, “Ik ga hard”, “Rampeneren”, “Wat wil je doen” en nog zoveel meer.