Geef jouw team op!
Dorpenstrijd 2024

Je hebt vast wel eens gehoord van de Highland Games; een soort Olympische spelen tussen Schotse clans onderling. Stoere mannen (maar tegenwoordig zeker ook vrouwen!) die tegen elkaar strijden op het gebied van kracht, uithoudingsvermogen en behendigheid. In allerlei spellen meten de teams hun kracht met als uiteindelijke resultaat: één almachtige winnaar.

Zomerfeest Ugchelen haalt dit concept naar Ugchelen in de vorm van de enige echte dorpenstrijd! In de dorpenstrijd wordt voor eens en altijd (nou ja, tot aan de volgende dorpenstrijd dan) duidelijk wat het sterkte dorp in de omgeving is. Hoenderloo, Klarenbeek, Twello, Ugchelen, Loenen, Beekbergen, Vaassen, of toch Apeldoorn?

Wat kun je verwachten?
De deelnemende teams strijden tegen elkaar in spellen zoals touwtrekken, paalwerpen, spijker slaan en hamerslingeren. Spellen waarbij het handig is als je een beetje sterk bent en tegen een stootje kunt, maar die vooral draaien om samenwerking en fun.

Zaterdag 6 juli vanaf 12.00 uur

*De kosten voor deelname zijn € 10,- per persoon met een minimum van 6 en een maximum van 10 deelnemers per team. 

Deelnemende teams krijgen:

N

2 munten per persoon

N

Eigen shirts

N

Kans op de enige echte Evert Trofee

Belangrijk om te weten

Teams van (minimaal) 6 mensen nemen het tegen elkaar op in de Dorpenstrijd arena, waarbij 2 teams per ronde het tegen elkaar opnemen.

12:00 Aanvang
12:15 Team introductie
12:30 Dorpenstrijd start
17.00 Dorpenstrijd einde
17.30 Prijsuitreiking door ons icoon Evert

 

Evert cup


De teams strijden om de Evert cup, vernoemd naar de man die voor ons symbool staat voor strijd, plezier en verbinding. Een wijze les, die de 5 oprichters van Zomerfeest Ugchelen hebben opgepikt: “Doe dingen met plezier, doe het samen, maar doe het wel met volle overgave.” Met die wijze les in ons achterhoofd doen we er alles aan een goede sfeer neer te zetten voor jong en oud.

klaar om de strijd aan te gaan?

Vul dan onderstaand formulier in. Na aanmelding ontvang je een mail ter bevestiging.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.