Veelgestelde vragen

Locatie

Het Zomerfeest Ugchelen vindt plaats op het Albatross terrein, Brouwersmolenweg 440 in Ugchelen.

Openingstijden

Vrijdag 5 juli hebben we het terrein open vanaf 18.00 uur en sluiten we om 1:00 uur. Op zaterdag 6 juli vindt de dorpenstrijd plaats. Vanaf 12 uur is het terrein open voor de ontvangst van de teams. Vanaf 20 uur is er een groot feest in de feesttent. Het feest eindigt om 1:00 uur. Zondag 7 juli openen we om 12.00 uur en is de sluiting van het feestweekend om 18.00 uur. 

Minimum leeftijd

Het Zomerfeest Ugchelen is 18+ (ID-kaart verplicht). Mensen onder de 18 worden niet toegelaten, ook niet onder begeleiding. Tickets worden niet terugbetaald.

Legitimatie

De minimumleeftijd voor Zomerfeest Ugchelen Ugchelen is 18 jaar. Er kan om je legitimatie gevraagd worden. Neem dus altijd een geldig legitimatiebewijs mee (rijbewijs, paspoort of ID-kaart).

Terrein verlaten

Als je het terrein hebt verlaten, kun je niet opnieuw naar binnen. Vraag in noodsituaties de beveiliging om advies.

Tickets

Tickets zijn te koop via deze website. Tickets worden niet teruggenomen. Wil je toch op een andere dag of kun je niet meer gaan? Probeer het ticket dan zelf te ruilen of door te verkopen via Ticketswap. Ben je jouw ticket kwijt? Vraag hier jouw ticket opnieuw aan.

Eten en drinken

Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen naar Zomerfeest Ugchelen. Er zijn bars en diverse food trucks. Alles is alleen te betalen met munten. Munten zijn op de locatie te koop, maar ook in de voorverkoop via deze website.

Pinnen

Je kunt munten kopen met pin of contant geld. Munten kun je ook vooraf online kopen

Roken

Roken mag alleen buiten.

tassen

Je mag geen grote tassen meenemen naar het event-terrein (max A4 formaat). Beveiliging kan je tas checken.

Foto's en video's

Je mag foto’s en video’s maken met je telefoon. Spread the love via je socials met de #zomerfeestugchelen.

Professionele fotoapparatuur is niet toegestaan. Wil je vanuit een organisatie of voor persdoeleinden fotograferen of filmen, neem dan even contact met ons op.

Medicatie

Moet je tijdens het event medicijnen gebruiken? Neem dan een doktersverklaring of medisch paspoort mee. Geef bij de beveiliging bij de ingang aan dat je medicijnen bij je hebt. Indien nodig, kunnen je medicijnen worden bewaard bij de EHBO.

Mindervaliden

Zomerfeest Ugchelen is een sta-evenement. Het terrein is goed bereikbaar voor minder validen, maar er zijn geen speciale rolstoelvakken.

EHBO

Voel je je niet lekker tijdens het evenement? Meld je dan bij de EHBO tent, met de EHBO vlag duidelijk zichtbaar op het terrein.

Sponsoring

Wil jij sponsor worden van Zomerfeest Ugchelen? Check hier de sponsorpakketten.

Andere vraag?

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op via het contactformulier.