Grolsch winactie

Win twee kaarten voor 90’s event Ugchelen t.w.v. € 50,- bij aankoop van een Grolsch bierkrat.

Gebruik onderstaand formulier en upload jouw aankoopbon en maak kans op twee gratis kaarten voor 90’s event Ugchelen. 

Winactie

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beleef de hoogtijdagen van de jaren ’90 opnieuw met It All Started In The Nineties! Dans op de lekkerste House & Dance Classics, Hip Hop en Happy Hardcore terwijl je geniet van danseressen, live artiesten en een niet te stoppen DJ/MC duo. Een ultieme trip down memory lane die je niet wilt missen!

Actievoorwaarden

  1. Door het invoeren van de naam en e-mailgegevens neemt de deelnemer deel aan de actie.
  2. Per deelnemende supermarkt wordt een winnaar gekozen die benaderd wordt om de prijs op te halen in de desbetreffende supermarkt
  3. Prijswinnaars ontvangen binnen 3 werkdagen een e-mail waarbij de winst wordt bevestigd, uitleg hoe de prijs kan worden geclaimd.
  4. Prijswinnaars hebben 7 dagen de tijd om hun prijs te claimen door hun mobiele nummer door te geven via de persoonlijke link in de bevestigingsmail. Indien de prijs na 7 dagen niet is geclaimd, dan komt de prijs te vervallen. 
  5. Prijswinnaars dienen hun (adres)gegevens volledig en correct in te vullen via de persoonlijke link. In geval van foutieve of onvolledige gegevens zal de prijs niet worden uitgereikt.
  6. 90’s event Ugchelen respecteert de privacy van deelnemers aan deze actie. Alle persoonlijke informatie die wordt verstrekt zal in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming worden behandeld. Prijswinnaars van deze actie vragen wij naar e-mailadres en telefoonnummer ten behoeve van het kunnen leveren van de prijs. Bij deelname aan deze actie verleent u hiervoor toestemming.
  7. De prijzen zijn niet voor geld inwisselbaar.
  8. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  9. Een deelnemer kan zo vaak als hij wil meedoen aan deze actie, maar slechts één (1) keer per aankoop.